Partnerségre lépett a Cordia és az LG Magyarország

Hosszú távú stratégiai együttműködésre lépett Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia és az LG Magyarország. A megállapodás keretében a két társaság tevékenységük együttes pontjaira építve egyesült erővel támogatja az újlakásvásárlókat abban, hogy kimagasló és hosszú távon megbízható elektronikai szerkentyűkkel rendezhessék be otthonaikat.

Egy új otthon teljeskörű, színvonalas gépesítése komoly befektetést és erőfeszítést jelent, így a két cég együtt nyújt segítséget a Cordia által épített és újonnan átadott lakóhelyek tulajdonosainak.

A megállapodás alapja, hogy a két társaság hasonlóan gondolkodik a korszerű és igazán élhető otthonokról: a Cordia lakóhelyekben okosotthon-előkészítés, ezenkívül egyéni elvárások alapján okosotthon-eszközök szolgálják a lakók kényelmét, mindennek mindazonáltal ideális kiegészítői lehetnek az LG okos, wifis, összekapcsolható szerkezetei.

A partnerség értelmében a lakóhely átvétele után a tulajdonosok személyre szóló kupont kapnak, mindent összevetve kedvezményes áron szerelhetik fel új otthonukat a legújabb, specifikus funkciókat kínáló, élvonalbeli technológiákat alkalmazó LG háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai készülékekkel, vagyis mosógépekkel, szárítógépekkel, hűtőszekrényekkel, azonfelül televíziókkal.

Szólj hozzá!