Új modellekkel bővül a Samsung Smart Megjelenítő kínálata

Egykettőre az egész világon elérhetővé válnak a Samsung legfrissebb Smart Kijelzői, amelyek új méretekben és modernizált okos megoldásokkal érkeznek. A kínálatba bekerül a nagyméretű, 43 colos M7 modell, amely UHD felbontással biztosítja a hatékony munkavégzéshez vagy az élvezetes játékhoz elengedhetetlen képminőséget. Az FHD felbontású M5 modellek 24-, 27- és 32 colos kijelzővel is elérhetők lesznek, korszerűsödött, kifinomult formatervezéssel, már fehér színben is.

A Samsung 2020 novemberében mutatta be Smart Kijelző szériáját. Ezek a gépezetek a cég első „do-it-all”, multifunkcionális kijelzői, amelyek ugyancsak fantasztikussan alkalmasak a vállalkozásbeli vagy otthoni felhasználásra, munkára vagy kikapcsolódásra. A Smart Kijelzők integrált multimédiás és hatékonyságot segítő megoldásokkal érkeznek, a mindennapos használatukat mindazonáltal megkönnyíti a mindenre kiterjedő csatlakoztathatóság, az integrált hangszórók és a napelemes távirányító is.

„A felhasználók az egész világon egyre több időt töltenek munkával, tanulással és játékkal az otthonaikban, a lakóhelyek, helyiségek funkciói is átalakulnak – nyilatkozta Hyesung Ha, a Samsung vizuális monitorok üzletágának alelnöke. – A kibővített Smart Megjelenítő kínálatunkkal még könnyebb lesz a napi célok elérése a munkában és komfortosabb a kikapcsolódás utána. Ezzel a technológiával csaknem az összes hétköznapi tevékenység egyetlen eszközön elvégezhető, amely az egyik legokosabb megjelenítő pillanatnyilag a piacon.”

A Samsung Smart Megjelenítő sorozatának újdonságai közé tartoznak a következőkben részletezett modellek.

Smart Kijelző M7 43” (Modell: M70A) – A Smart Kijelző M7 egy igazi csúcsmodell, amely az M5 monitoroknál nagyobb, 43 colos képátlóval új szintre emeli a hatékonyságot és keretmentes kialakításával akár az otthoni szórakoztatóközpont szerepét is betöltheti. A 4K UHD felbontású kijelzővel a 43 colos M7 nehézség nélkül képes váltani az egyes funkciók közt, pillanatok alatt lehet a megbízható munkaeszközből 4K házimozi, integrált streaming alkalmazásokkal, jelentős hatékonyságú hangszórókkal és HDR10 támogatással a részletes megjelenítésért.

Smart Kijelző M5 27” és 32” Fehér színben (Modell: M50A) – A közkedvelt M5 modell egyszerű kialakítással, stílusos fehér színben tér vissza, 27- és 32 colos méretben. A korszerű árnyalat kiemelkedően illik a korszerű, minimalista lakásbelsőkhöz és a dizájner darabokat kedvelő felhasználók otthonának is igazi dísze lehet.

Smart Kijelző M5 24” (Modell: M50A) – Az M5 szériához csatlakozik a modern, 24 colos, Full HD kijelzős kialakítású modell, amely méretét és árát nézve is a legkönnyebben hozzáférhető Smart Kijelző. A gépezet kompakt megvalósításának betudhatóan kitűnő lehetőség azok részére, akik kisebb térrel rendelkeznek, vagy elérhető árú multifunkciós megjelenítőt keresnek.

A hangalapú irányítást a korábbi modellekhez képest továbbfejlesztették, mindent összevetve nem kizárólag a Bixby, hanem másfajta hasonló asszisztensek használhatók, akárcsak a Google Assistant és az Amazon Alexa. A Távoli elérés szerepkör ugyancsak frissül a „PC on Screen” megoldásra, amellyel a Smart Megjelenítő a komfortosabb felhasználói benyomás érdekében szolidan és biztonságosan csatlakoztatható külső számítógépekhez.

A Samsung hosszú távú fenntarthatósági programjának részeként a 43 colos M7 egy újrahasznosított műanyagból készült, napelemes távirányítóval ellátott, amely környezetbarát megoldást jelent. A távirányító tölthető beltéri napfénnyel, izzók fényével vagy USB-C csatlakozón át is. A széria karbonlábnyomának csökkentése érdekében a újabb Smart Megjelenítő modellek távirányítóját részben újrahasznosított műanyagból készítették.

A Samsung új Smart Kijelző masinái rendelkeznek mindazokkal a funkciókkal, mint az első generáció elemei, mindent összevetve könnyűszerrel csatlakoztatható számítógépekhez és okostelefonokhoz. A felhasználók a Tap View a Képernyőtükrözés vagy az Apple AirPlay 2 hozzájárulásával egyetlen egy koppintással kapcsolódhatnak az okoseszközeikhez. A Samsung DeX kínálja a fogyasztóknak, hogy egész asztali élményt élvezhessenek monitorjuk és csatlakoztatott mobileszközük támogatásával. A monitor a Microsoft 365 alkalmazásokat is patronálja, melyek alternatívát kínálnak a fogyasztóknak az okmányok megtekintését és szerkesztését, ráadásul az integrált Wi-Fi hozzájárulásával ezek felhőbe való mentését, akár PC-kapcsolat nélkül is. A egyszerű és komfortos munkaállomás felállítását támogatja a Smart Kijelző nagyszámú csatlakozója, beleértve az USB Type-C portot a újabb USB portokat és a Bluetooth 4.2 modern műszaki megoldást.

A megjelenítő a lakóhely mulattató központjává is átalakítható, mivelhogy kínálja a fogyasztóknak, hogy PC-hez vagy mobileszközhöz való csatlakozás nélkül is hozzáférhessenek az OTT tartalmakhoz, és elérjék kedvenc filmjeiket és műsoraikat a Netflixen, az HBO-n vagy a YouTube-on.

A Samsung Smart Megjelenítők kibővített kínálata Magyarországon várhatóan 2021 harmadik negyedévében válik elérhetővé. A 43 colos M7 kijelző 212 900 forintos, a 32 colos fehér M5 109 900 forintos, a 27 colos fehér M5 100 900 forintos, a korszerű, 24 colos M5 mindazonáltal 69 900 forintos ajánlott vásárlói áron áll rendelkezésre.