Nagy monitor és még nagyobb teljesítmény a Samsung új Galaxy Tab A8 tabletjében

A Samsung przentálja a Galaxy Tab A széria korábbi legfejlettebb és legerősebb készülékét, a Galaxy Tab A8 táblagépet. A könnyed és keskeny kialakítású Galaxy Tab A8 fenomenális megjelenítőjének és jelentékeny teljesítményének betudhatóan pompásan alkalmazható munkára, tanulásra, szórakozásra vagy akár kapcsolattartásra is. Az újgenerációs hordozható szerkezet nagyszerűen illeszkedik a felhasználók életstílusához és eszményien üzemel közösen más Galaxy okoseszközökkel.

„A távmunka és az otthoni ismeretszerzés világában a tabletek sokak részére nélkülözhetetlen eszközzé váltak – nyilatkozta Matthew Leem, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának és Teljes körű brand marketing csoportjának alelnöke. – Ezekkel a multifunkcionális szerkentyűkkel többet hozhatunk ki az online elvégzett feladatainkból, bárhol is kezdünk hozzá ezekhez. Tudjuk, hogy mind többen és többen kapcsolódnak a videóhívásaikhoz vagy az online óráikhoz tableten, amiképpen a játékosok és a streaming szolgáltatások felhasználóinak száma is növekszik. Így is érkezik a Galaxy Tab A8 olyan nagyszerű új megoldásokkal, amelyekkel simán folytathatjuk a kedvenc tevékenységeinket, akár egész nap.”

A legfontosabbak funkciók, továbbfejlesztve

A Galaxy Tab A8 a Samsung Tab S szériás táblagépeinek közkedvelt formavilágában érkezik. A könnyed kialakítás mellett 10,5 colos monitor, nagyon keskeny káva és 16:10-es képarány definiálják. A 80 százalékos kijelző-test aránynak betudhatóan a szerkezeten az összes régebbinél látványosabban jelennek meg a tartalmak. Legyen szó a felhasználók kedvenc sorozatáról, online játékról, vagy egy sebes családi videóhívásról, a Galaxy Tab A8 négy Dolby Atmos hangszórójával a hang is a képhez hasonlóan részletes és valóságos lesz.

Az újonnan regisztrált felhasználók a Galaxy Tab A8 mellé kéthónapos díjmentes hozzáférést kapnak a YouTube Premium reklámmentes kínálatához, ezáltal bármikor megszakítás nélkül, akár offline is nézhetik a kedvenc videóikat

A mesés megjelenítő mellett a Galaxy Tab A8 minden korábbi Tab A szerkezetnél magasabb teljesítményt hoz magával. A Galaxy Tab A8 CPU és GPU egységei úgyszintén 10 százalékkal erősebbek lettek ezáltal a készülék is gyorsabbá vált, az alkalmazások mindazonáltal simábban, akadozás nélkül futnak. A 3 GB-os memóriával érkező Galaxy Tab A8 32 GB-os belső tárhelye microSD kártya hozzájárulásával akár 1 TB-ig bővíthető. A 7.040 mAh kapacitású aksinak és a 15 W-os gyorstöltésnek betudhatóan a felhasználók hosszú órákig dolgozhatnak, játszhatnak vagy streamelhetnek az eszközön nélküle, hogy az eszköznek töltésre volna szüksége.

Galaxy biztonság és komfort

A Galaxy Tab A8 szintúgy ad mulattató és hasznos funkciókat, amelyeket a Galaxy kellékek ökoszisztémája emel még magasabb szintre, ezzel is megkönnyítve a felhasználók mindennapi életét. Az elmúlt két év bebizonyította, hogy a táblagépeken hatékonyabb lehet a munka és még szórakoztatóbbak a játékok. A Galaxy Tab A8 interaktív tanítási tartalmakat és optimális szülői felügyeletet ígér, amelyek megkönnyítik a szülők részére, hogy biztonságos és vonzó tanulási környezetet biztosítsanak gyermekeiknek otthon is. A felhasználók nyomban hozzáférhetnek az eszközhasználat és az eltérő tevékenységek részletes összefoglalójához, könnyűszerrel beállíthatják az adott hétre tervezett képernyőhasználatot és simán követhetik az eredményeiket. A személyre szabott táblagépes élményt a Samsung teljes körű tartalomszolgáltatói partnerhálózatának és a testreszabható kezdőképernyő játékos ikonjainak és színeinek betudhatóan a gyerekek is élvezhetik.

Az egyszerűbb és hatékonyabb multitasking érdekében a képernyő felosztható, és ugyanabban az időben akár két alkalmazás is megnyitható, Többablakos módban ugyanakkor akár egy újabb ablakban is elindíthatók az appok. Egy iskolai előadás közben simán nyitható meg bármilyen chat-ablak vagy a jegyzetfüzet, ezáltal hatékonyabban telhetnek a tanórák. Böngészés közben az aktuális ablakból a hivatkozások oldalra húzásával szolidan megvalósítható az osztott képernyő. A Drag & Split szerepkör önvezérelten megnyit egy második böngészőablakot a dinamikusabb böngészés érdekében.

A Galaxy Tab A8 8 MP-es hátlapi kamerájával, 5 MP-es előlapi kamerájával és a korszerű Képernyőrögzítés funkcióval a tanulók, oktatók és a gamerek sem maradnak le a lényeges pillanatokról. Kényelmesen állítható elő tiszta, részletes videó a tananyagokról vagy prezentációkról, vagy akár az előadásunkról is készíthetünk felvételt, hogy ugyanabban az időben rögzítjük a hangunkat és a kijelzőnkön megfigyelhető tartalmat. Ez a szerepkör kínálja, hogy a felhasználók a saját magyarázataikkal, vagy a képernyőre írt jegyzeteikkel tegyék érthetőbbé az előadást. A Galaxy Tab A8 készülékről a szövegek, a weboldalak vagy a képek haladéktalanul áthelyezhetők Galaxy okostelefonra egy szélsebes másolás és beillesztés segédkezésével.

A leglényegesebb, hogy a felhasználók biztonságban élvezhetik a Galaxy Tab A8 minden funkcióját. A Galaxy Tab A8 mögött a Samsung utánozhatatlan Knox biztonsági platformja áll, többrétegű védelemmel. Arcfelismerés biztosítja, hogy a Galaxy Tab A8-hoz csakis a tulajdonosa férjen hozzá. Az alapvető szoftverek állandó, valós idejű védelme biztosítja, hogy a külső fenyegetések ne férjenek hozzá a készülékhez.

Elérhetőség

A Galaxy Tab A8 Magyarországon az 51. héttől kezdve válik hozzáférhetővé Szürke, Ezüst és Rózsaarany árnyalatokban. A Wi-Fi-s változat 94.990 forintos, az LTE verzió mindazonáltal 114.990 forintos ajánlott vásárlói áron kapható az üzletekben. Újabb információ a https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-a8-lte-dark-gray-32 gb-sm-x205nzaaeue/ weboldalon válik hozzáférhetővé.