Itt a modern Samsung Galaxy A sorozat, a modern generáció okostelefonja

A Samsung a korszerű Galaxy A sorozat ezelőtt bemutatott elemei, az A10, az A50 és az A70 mobilok mellett három új eszközzel, az A20e, az A40 és az A80 okostelefonokkal teszi teljessé a sorozatot. Az eszközök egyesült erővel a Samsung korábbi legerősebb kínálatát alkotják a szegmensben. A modernizált Galaxy A sorozat izgalmas iparági újításokat hoz el a fogyasztók új generációja részére, köztük csúcskészülékekhez méltó funkciókkal és élményekkel, tényleg hozzáférhető áron.

„A Galaxy A sorozat olyan meghatározó újításokkal és fejlett funkciókkal érkezik, melyeknek betudhatóan napjaink felhasználói olyan dolgokra lehetnek képesek, amelyekre mások nem – közölte Hadrian Baumann, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának európai értékesítési vezetője és alelnöke. – A szegmenst teljesen átalakítja a felhasználók új generációja, akik a számukra igazán lényeges dolgokból a legjobbat keresik. A Samsung kiemelten figyel a felhasználói igényekre, ennek köszönhetően új kínálatát olyan eszközökből állította össze, amelyek a lehető legjobb kijelző-, kamera- és akkumulátorfunkciókat tartalmazzák, elérhető áron.”

A Samsung Galaxy A sorozat hat olyan készülékből áll, amelyek közül bárki megtalálhatja azt az okostelefont, amely a leginkább illik életmódjához és lehetőségeihez. Legyen szó akár a óriási és fényes kijelzőkről, amelyeken minden tartalmat inger követni, az ultraszéles látószögű kamerákról, amelyekkel gyerekjáték az élő közvetítés, vagy az okos akkumulátorokról, amelyek egész nap bírják, a Galaxy A termékcsaládban elemei biztosítják ezeket.

Európára tervezve

A Galaxy A termékcsaládot az újdonságot és minőséget kereső felhasználók igényeire szabva tervezték, a Samsung Galaxy A20e és A40 konstrukciókat mindazonáltal konkrétan az európai piac elvárásait figyelembe véve alkották. Mindkét masina a Galaxy A szériára sajátos modernizált megoldásokkal érkezik, ugyanakkor a kisebb méretű megjelenítőknek hála eleget tesz a kompakt eszközök iránti európai igénynek.

Galaxy A20e

A Galaxy A20e 5,8 colos Infinity Display megjelenítője hosszú távon is kitűnő teljesítményre képes, hogy lépést tartson a rohanó mindennapok tempójával.

Annak érdekében, hogy a felhasználók nyugodtan filmezzenek, játsszanak vagy végezzenek akár több tevékenységet is egy időben, az A20e okostelefon 3.000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. A 15 wattos gyorstöltés modern műszaki megoldásnak betudhatóan ugyanakkor egészen rövid töltési idő is elég, hogy a telefon újra használatra kész legyen.

Galaxy A40

A Galaxy A40 azok részére lett kifejlesztve, akik jelentős hatékonyságú, isteni képmegjelenítő, de kompakt készüléket keresnek. Az 5.9 colos Infinity Display monitor problémamentes és megszakítás nélküli látványélményt ajánl, míg a telefon istenien alkalmas az egykezes használatra. Legyen szó eltérő televíziós tartalmak streameléséről, vagy éppen játékról, a Full HD+ Super AMOLED megjelenítő előkelő képminőséget és fényerőt nyújt.

Az A40 olyan okos kamerafunkciókkal érkezik, mint a duál kamera, amellyel akár 123 fokos, széleslátószögű képek is állíthatók elő, a Jelenet-optimalizáló (AI Scene Optimizer) szerepkör mindazonáltal rendbe hozza a fotók minőségét. A szerkezetben 25 megapixeles előlapi kamera kapott helyet, amely képes optimalizálni az alul- és felülexponált jeleneteket, hogy folyamatosan a legjobb formánkban szerepelhessünk a képeken.

Galaxy A80

A Galaxy A80 okostelefont a digitális bennszülöttek igényeire szabva tervezték. A szerkezet a Samsung első forgatható kameratechnológiájával érkezik, melynek hála a körülöttünk található világ szabadon és akadályok nélkül örökíthető meg.

Az önműködően felugró forgatható kamera nem kizárólag azt kínálja a fogyasztóknak, hogy mind az előlapi, mind a hátlapi kamerafunkciókat betöltve első osztályú képeket készítsenek, de biztosítja a ténylegesen teljesképernyős, szűnni nem akaró képmegjelenítést is. A korszerű sAMOLED 6,7 colos Full HD+ Infinity megjelenítő a tartalmakat a lehető legélénkebb és leginkább részletgazdag módon jeleníti meg, a Dolby Atmos technológiának köszönhető hangzással egyesült erővel ugyanakkor tényleg csodálatos élményt nyújt az eszköz.

A Galaxy A80 olyan, 3.700 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, amely a felhasználók napi rutinja és alkalmazáshasználati minták alapján képes optimalizálni a telefon energiafogyasztását, a 25 wattos szupergyors töltésnek betudhatóan mindazonáltal a lehető legkevesebb időt létfontosságú a szerkezet töltésére fordítani.