Digitális- és ofszet nyomtatás terén ajánljuk

A Profinyomda, Budapesten a III. kerületben, üzemel. Ügyfeleik részére a gyors kiszolgálás érdekében digitális nyomdai technológiával, és a nagy példányszámú kiadványok esetén hagyományos ofszet technológiával állnak rendelkezésre.

Digitális nyomdai technológiával kis és közepes példányszámú kiadványok gyártását rövid határidővel vállalják. Az átfutási idő 1-2 munkanap. Milyen termékeknél alkalmazható a digitális nyomtatás? Milyen esetekben válasszon digitális nyomtatást? A digitális nyomtatással lehetőség nyílik a legkülönfélébb nyomdai termékek gyors előállítására, például: névjegykártyák, levélpapírok, borítékok, szórólapok, prospektusok, plakátok. Továbbá alkalmas perszonalizált kiadványok nyomtatására. Névre szóló prospektusok, DM levelek, borítékok gyártására. Digitális nyomdai áraik az ofszet nyomtatási árakhoz képest versenyképesek. Digitális nyomtatás esetén nincs szükség nyomólemez készítésre, így a költségek is alacsonyabbak.

Profinyomda digitális- és ofszet nyomtatás, zsinórfüles papírtasak
Profinyomda digitális- és ofszet nyomtatás, zsinórfüles papírtasak

Boríték nyomás országos kiszállítással, prospektus gyártás, névjegykártya nyomtatás, gyűrűs mappa, szórólap nyomás, levélpapír, zsinórfüles papírtáska, boros tasak készítése rövid határidővel, precizitással és rugalmassággal, ráadásul grafikai tervezéssel. Önnek mire van szüksége?

Digitális nyomtatás kis példányszámban

A www.profinyomda.hu, kész arra, hogy az Ön partnere is legyen. Számtalan referenciája kiterjed a kis példányszámú digitális nyomtatástól, a nagy példányszámú ofszet nyomtatásig. Bármilyen egyedi kéréssel nyugodtan fordulhatunk a vállalkozáshoz. Céges boríték vagy prospektus az igény? Esetleg névjegykártya, gyűrűs mappa vagy levélpapír szükséges? A profinyomda.hu nem csak a nevében profi. Zsinórfüles papírtáska, borostasak megoldásait szintén rövid határidő, precizitás és rugalmasság jellemzi.

Grafikai tervezés

Profinyomda digitális- és ofszet nyomtatás, gyűrűs mappa
Profinyomda digitális- és ofszet nyomtatás, gyűrűs mappa

A nyomda ugyanakkor teljes körű szolgáltatást kínál. Elvégzi a grafikai tervezés olykor időigényes és költséges feladatát is, így egy kézben összpontosul a tervezés és a kivitelezés. Nem jelent problémát a céges logóval ellátott levélpapír, vagy az egyedi, kis példányszámban készült névjegykártya sem. Az igényes grafikai tervezés során a megrendelővel egyeztetett és jóváhagyott minta kerül a digitális-, vagy éppen az ofszet nyomtatási eljárásba. Ezután rövid határidővel elkészül a nyomdai munka, melyet az országos kiszállítás keretében akár házhoz is visznek Önnek.

Ofszet nyomtatás nagy példányszámban

A nyomdai vállalkozás számtalan referenciája megtalálható a honlapjukon. Igaz, a felsorolás nem teljes, mégis széles skálán böngészhetünk: céges mappa gyártás, brosúra készítés, kétoldali névjegykártya nyomtatás, boríték és levélpapír tervezés, nyomtatás. Persze a nyomda nagy gyakorlattal rendelkezik a speciális zsinórfüles papírtáska, valamint a már említett bortasak, illetve a borcimke kis vagy éppen nagy példányszámú, digitális, esetleg ofszet nyomtatásában is.

Minden vállalkozás számára, amelynek fontos, hogy a grafikai tervezés, illetve a nyomdai kivitelezés egyazon kézben összpontosuljon, ezáltal teljesüljön a rövid határidő, a precizitás, valamint a rugalmasság, nyugodt szívvel ajánlhatjuk a profinyomda.hu üzemeltetőjét. Keresse a minőséget!

Profinyomda digitális- és ofszet nyomtatás
Profinyomda digitális- és ofszet nyomtatás