Bérautóval a Balatonra

Szeretne egy romantikus hétvégét eltölteni a Balatonon kettesben a párjával, de gond a leutazás? Tőlünk bátran kölcsönözhet autót erre az eseményre. Esetleg szeretné megvalósítani családja régi nyaralási álmát és meglátogatná a Magyar tengert pár napra vagy akár egy hétre esetleg hosszabb időre? Ehhez is tudunk megfelelő kocsit biztosítani! Figyelmébe ajánljuk bérautóink közül az Opel Astra F típust, amely megbízhatóságával, könnyű vezethetőségével méltán nagy kedvence a bérlőinknek.

Akár hosszabb, akár rövidebb időre mennek egy megfelelő autó mindig kelleme és hasznos útitárs lehet az út során. Fedezzék fel a Balaton szépségét! Nézzék meg a Tihanyi Bencés Apátságot, vagy a Balaton körül található nagyszerű váraink valamelyikét. Ugorjanak be Keszthelyre megtekinteni a festői szépségű Festetics-kastélyt, vagy látogassanak el a világhírű Hévízi Tófürdőbe. A borok szerelmeseit is számos kitűnő pince várja Badacsony és annak környékén. De ha ez mind nem lenne elég hajókázzanak egy jót vagy csak élvezzék együtt a lángos és a hekk adta örömöket a vízparton. És ne feledje, sok település számos ingyenes családi programmal színesíti a Balatoni nyarat.

Olcsó autóbérlés megbízható bérautókkal
Bérautóval a Balatonra

Minden utazás tervezést igényel legyen szó a szállás kiválasztásáról, lefoglalásáról vagy éppenséggel a közlekedési eszközök megválasztásáról. Egy bérelt autó sok esetben jobb megoldásnak bizonyul, mint az utazás más formája. Miért?

  • Bérelt autóval bárhová könnyedén eljuthat
  • Több személy – baráti társaság – esetén már kedvezőbb lehet a bérelt autó ára, mint a vasúti-, vagy autóbuszos közlekedés díjai.
  • Ha autót bérel, az a nyaralás teljes időtartama alatt rendelkezésére áll. Értékes szabadidejét nem kell várakozással töltenie.

Mit kell tennie, ha autót szeretne bérelni?

Hívjon fel minket a +36 20 4305090 telefonszámon, vagy látogassa el az olcsó autóbérlések weboldalára és vegye fel velünk a kapcsolatot. Folyamatosan karbantartottak bérautókkal várunk minden kedves ügyfelet!