Anna Amélie mini táskáját a Samsung újgenerációs okostelefonjai inspirálták

A Samsung újgenerációs összehajtható okostelefonjai inspirálták Anna Amélie legkorszerűbb mini táskáit. A Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 ihlette darabokban a gépezetek sokoldalúsága és stílusos megjelenése mellett az egyediség és kreativitás kifejezésének lehetőségei is visszaköszönnek. Rangos divatra nyitott felhasználók most Anna Amélie segédkezésével saját workshop keretében készíthetik el jellegzetes táskájukat Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 készülékükhöz, vagy online tervezhetik és rendelhetik meg az egyéniségükhöz illő funkcionális táskát új Samsung telefonjukhoz.

A Samsung újgenerációs összehajtható konstrukciói az egyediség jegyében és az alkotás szabadságának támogatására készültek – a hozzájuk passzoló jellegzetes tervezésű Anna Amélie táskák ugyanakkor segítenek megmutatni, hogy tulajdonosuk megjelenése pont olyan eredeti és rendkívüli, mint az eszköz maga.

Az Anna Amélie 2011-ben indult táska és bőr kiegészítőket készítő márkaként, 2019-ben ugyanakkor felkerültek a termékpalettára az speciális grafikával díszített ruházati készítmények és lakberendezési kiegészítők is. 2018-ban indult el az Anna Amélie Workshop, ahol a márka széles körben elterjedt és felkapott táska fazonjait készíthetik el egy egynapos kurzus keretében azok, akiknek jelentős, hogy a gardróbjukba olyan komoly és egyéni igényeknek megfelelő darabok kerüljenek, amelyeknek eszmei és művészeti értéke is van. Szeptemberben három ehhez hasonló workshopon készíthetik el a fenntartható divat iránt érdeklődő Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 okostelefon tulajdonosok saját Anna Amélie táskájukat. A kurzusokhoz csatlakozik ezt követően Dobó Ági, Keller Adél és Bóna Bianka is, akik ugyancsak a magyar designer támogatásával készítik el modern fejlesztésű mobiljukhoz illő speciális táskáikat.

A rendkívüli kiegészítőket ellenben online tervező segédkezésével is megtervezhetik, ezt követően ugyanakkor megrendelhetik azok, akik Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 telefonjukhoz saját stílusoknak helyes darabot akarnának.

A Samsung új, összehajtható készülékeihez színben passzoló, stílusos mini táskák minden egyes darabja cserélhető pánttal készül, mindent összevetve party táskaként, crossbody táskaként vagy akár övtáskaként is hordható lesz.

Az kooperáció alatt sokat számított, hogy az Anna Amelie márka részére a fenntarthatóság rendkívül releváns – a gyártás esetén a bőr alapanyagok legkisebb darabjait is felhasználják és hasznosítják, ezáltal semmi sem vész kárba. A környezettudatos szemlélet, ezenkívül a figyelemfelhívás a fenntarthatóság fontosságára a Samsung részére is kiemelkedően releváns üzenetek.

„Egy korábbi kampányban a Samsung összehajtható készülékeit használva terveztem meg egy táskát, és már akkor is rendkívül élveztem a telefonban rejlő lehetőségeket, inspirált az a szabadság, ami a multitaskingra tervezett Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip szerkezetek nyújtanak” – közölte Oláh Anna, az Anna Amélie tervezője. „A pillanatnyi kampányhoz olyan táskákat terveztem, amelyek ugyanezt az egyediséget és szabadságot, sokoldalúságot adják a viselőjüknek: a cserélhető pántokkal a mini táskák minden élethelyzetben praktikus és stílusos kiegészítők, éppen úgy, midőn az összehajtható telefonok is.”

„Állandóan roppant módon izgalmas látni, hogy a fiatal tervezőket hogyan, mire inspirálják azok a Samsung masinák, amiket az alkotás és kreativitás támogatására állít elő a márka.” – mondta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. „A Samsung Galaxy Z Flip4 és Galaxy Z Fold4 szerkezetek tervezésekor is kardinális szempont volt, hogy teret adjunk az egyediségnek és az egyéniségnek, ezáltal azt hiszem, legjobb alternatíva melléjük egy olyan táska, ami a tervezésbe a leendő tulajdonost is bevonja, sokoldalúságával és természetesen ideális alapanyagoknak és aprólékos kézi munkának betudhatóan ugyanakkor helye van mindazoknak a gardróbjában, akik a minőséget a volumen elé helyezik, és olyan kiegészítőket óhajtanának vásárolni maguknak, amiket hosszú éveken át, igazán örömmel fognak használni a mindennapokban.”

A Samsungtól egyébként nem áll távol a mai művészek és tervezők inspirálása: korábbi kampányaiban nemcsak az Anna Amélie-vel működött már közösen, de például Kata Szegedi és a VYF márkák is használták a Galaxy Z konstrukciók multitasking képességeit arra, hogy rendhagyó divatkiegészítőket és ruhákat tervezzenek.

Szólj hozzá!