A tévé képe vagy valóság?

A Samsung legkorszerűbb Neo QLED modelljei egyszerű kialakításuknak és képtelenség képminőségüknek betudhatóan mintegy teljesen valósághű megjelenítésre képesek és akár még a gyakorlott szemet is megtéveszthetik. A társaság most játékra hívja a felhasználókat, akik két videóban kereshetik az elrejtett Neo QLED tévéket és ezzel nyerhetnek is. Akik nem hisznek a szemüknek, akár a saját otthonukban is kipróbálhatják a modern fejlesztésű kijelzőtechnológiát és értékelhetik teljesítményét.

Online játék keretében vagy akár tesztelőként is megismerhetik a felhasználók a Samsung Neo QLED televízióinak tudását. A 2021. május 17-én indult kampányban a jelentkezők két megmérettetésre is regisztrálhatnak. A Határtalan sétában két elbűvölő videón jelennek meg a Neo QLED tévék, ellenben csak az igazán éles szemű résztvevők vehetik észre minden készüléket. Az Otthoni bemutatóterem programban a szerencsés jelentkezők a saját nappalijukban is kipróbálhatják a legmodernebb Neo QLED modelleket, és akár egy újgenerációs játékkonzolt is nyerhetnek a teszteléssel. A játék elindult, a felhasználók egészen június 13-ig regisztrálhatnak.

A Határtalan séta online játékban a résztvevők két páratlan, egy futurisztikus sci-fi és egy tavaszi természeti tematikájú videót nézhetnek meg. Ezekben a Samsung Neo QLED TV-ket rejtett el, amelyek belesimulnak a környezetükbe, mindent összevetve majdnem képtelenség észrevenni őket. A játékosok a filmekben megtalálható gépezeteket számolják össze és a Samsung oldalán megadják az általuk helyesnek vélt eredményt. Az oldalon leadott tippekkel értékes nyereményekre lehet esélye a résztvevőknek, a főnyeremény egy 75 colos Neo QLED 4K TV, de Samsung hangprojektor, Galaxy S21+ okostelefon és Galaxy Buds+ fülhallgató is gazdára talál.

Az Otthoni bemutatóterem programban a Samsung olyan tesztelőket keres, akik az otthonuk kényelmében szeretnék próbára tenni a Neo QLED tévék képességeit. A játékra regisztráló felhasználók egy hétvégére megnyerhetik a lehetőséget, hogy a saját nappalijukban éljék keresztül a Neo QLED élményt. A tesztelők a hétvége és a gépezet értékelésével újabb nyereményekre pályázhatnak. A tesztidőszak végén egy Xbox Series X játékkonzolt és egy Galaxy Watch3 okosórát sorsolnak ki a résztvevők közt.

„A Neo QLED tévék képminősége új korszakot nyit az otthoni szórakozásban, ezt ugyanakkor szerettük volna a lehető legtöbb felhasználónak megmutatni. Ez a két játék remek sansz arra, hogy azok is megismerjék a Neo QLED minőséget, akiknek korábban nem volt lehetősége erre – nyilatkozta a kezdeményezésről Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője. – A tévék úgyszólván teljesen keretmentes kialakítása és a valósághű képek okán nem lesz hétköznapi dolga a játékosoknak, de bízunk benne, hogy sokan próbára teszik akár magukat, vagy akár tesztelőként a Neo QLED modelleket.”