A d’strict design stúdióval együttesen tervez izgalmas SMART signage tartalmakat a Samsung

Új együttműködést hozott nyilvánosságra a Samsung: a cég a szöuli d’strict design stúdióval együttesen tervez lehengerlő, Samsung SMART signage kijelzőkön szemlélhető médiaművészeti alkotásokat. A köztéri installációk a planéta legnevesebb látványosságainál kihelyezett Samsung LED signage-okon lesznek láthatóak.

A d’strict közkedvelt, specifikus formavilága által inspirált és a Samsung SMART signage illusztris technológiáját alkalmazó alkotásokkal a két társaság most közösen ismerteti a digitális megjelenítőkben rejlő potenciált.

„Ez az partnerség esélyek egész sorát nyitja meg Samsung Smart signage-ok részére. Továbbá megmutatja a társaságoknak, hogy az letisztult információátadáson túl hogyan használhatják ezeket a monitorokat mint médiaművészeti felületeket – közölte Hyesung Ha, a Samsung vizuális monitor üzletágának alelnöke. A két társaság együttműködése összehangban áll ‘Screens Everywhere’ víziónkkal, melynek célkitűzése a felhasználói benyomás bővítése, az együttes alkotás eredménye ugyanakkor a legmodernebb, élvonalbeli kijelzőtechnológiának hála jelenik meg.”

A két cég egyrészt a Samsung SMART signage leendő felhasználói részére konstruál ezt követően médiaművészeti alkotásokat, másrészt a planéta legnevesebb látványosságainál, köztük a New York-i Times Square-nél és a milánói dómnál található Samsung LED kijelzőkre tervez ezután köztéri médiaművészeti projekteket.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan piacvezető technológiai gyártóval dolgozhatunk közösen, mint a Samsung, és ennek betudhatóan az internacionális publikum figyelmét is felhívhatjuk azokra a tartalmakra, amelyek megalkotásán olyan sokat dolgoztunk – hangoztatta Sung-Ho Lee, a d’strict vezérigazgatója. A Samsunggal való kooperáció által a d’strict teljesen új perspektívát kínálhat a nézőközönség részére.”

A d’strict, amely a felhasználóközpontú élmények és speciális, digitális modern műszaki megoldás hozzájárulásával készült tartalmak tervezésével figyelmet fordít, 2020 májusában került az internacionális figyelem központjába, amikor a stúdió óriás 3D-hullám alkotása megjelent Korea legnagyobb hajlított képernyőjén, egy Samsung SMART LED monitoron, a szöuli Gangnam kerület SMTown COEX épületében.

A d’strict és a Samsung együttes célja, hogy figyelemfelkeltő tartalmakkal és a legfrissebb digitális médiatechnológia alkalmazásával nyújtson speciális képi hatást, és ezáltal új megoldásokat hozzon el a digitális signage piacra.