A Samsung prémium portékakínálata Magyarországra érkezik

Az élet egyre több területén jutnak kardinális szerephez az eltérő képernyők, az online végzett munkától, a háztartási feladatok ellátásáig. Az átlagos képernyőidő naponta akár a 6 órát is meghaladhatja a figyelem mindazonáltal jellemzően több kellék közt oszlik meg. A hatékony munkavégzéshez és az egészséges képernyőidő eléréséhez multifunkcionális szerkezetekre van szükség. A Magyarországon szeptember 18-tól megvásárolható Samsung Galaxy Z Fold2 és Galaxy Watch3 Titanium a hasznos funkcióik mellett egyéni igényeket kiszolgáló megjelenést is kölcsönöznek a felhasználóknak.

A vállalati döntéshozók, az üzletemberek nagyon sok információval dolgoznak és meghatározó számukra, hogy a feladataik elvégzése mellett naprakészek maradjanak és szélsebesen reagáljanak a piac változásaira. A Galaxy Z Fold2 okostelefon nagyszerű alternatíva a szüntelen online jelenlétet igénylő, szerteágazó munkát végző mesterek részére, tudniillik a csúcskészülék óriási Főképernyőjén ugyanabban az időben akár három alkalmazás is eredményesen hasznosítható. A Z Fold2 összecsukva egy prémium kiegészítő megjelenését idézi, amelyen a kapcsolattartás és a hírek böngészése is ergonomikus. Kihajtva az eszköz egy igazi munkaeszköz erőteljes hardverével nyújt lehetőséget a hatékonyság növelésére, a Microsoft Office alkalmazások integrációjának hála ugyanakkor a legtöbb irodai feladat zökkenőmentesen elvégezhető vele.

A Galaxy Z Fold2 segédkezésével a felhasználók időt takaríthatnak meg, mivelhogy akár két vagy három eszközt is kiválthatnak egyetlen telefonnal. A szabadidőt és a pihenést is megkönnyítik a csúcsmobil okosfunkciói és a hozzá tartozó Samsung ökoszisztéma. A nagyobb megjelenítőn látványosabbak a tartalmak, az finomított alkalmazásokkal gördülékenyebben megtervezhető a kikapcsolódás, az rendhagyó mérnöki megoldásoknak betudhatóan ugyanakkor a Z Fold2 remek kiegészítő társas eseményekre. Az megnyerő Misztikus Bronz és Misztikus Fekete árnyalatban érkező szerkezet felhívja magára a figyelmet, a megjelenésére mindenhol felfigyelnek. A Galaxy Z Fold2-vel egy napon debütáló Galaxy Watch3 Titanium okosóra prémium anyaghasználatával, tetszetős formatervezésével újabb nagyszerű tartozéka lehet a stílusos megjelenésünknek.

„A kiegyensúlyozott életvitelhez elengedhetetlen a képernyők előtt töltött időnk testhezálló beosztása és hatékony kihasználása – nyilatkozta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A Samsung legkorszerűbb prémium konstrukciói ebben támogatják a felhasználókat fergeteges multitasking megoldásaikkal. Jelentős boldogság számunkra, hogy ezeket a stílusos eszközöket mostantól a magyar nézőközönség is megismereti.”

A Galaxy Z Fold2 Misztikus Fekete és Misztikus Bronz árnyalatú modelljei és a Galaxy Watch3 Titanium variánsa 2020. szeptember 18-tól megvásárolható a hazai üzletekben. A Galaxy Z Fold2 749.990 forintos, a Galaxy Watch3 Titanium mindazonáltal 229.990 forintos ajánlott vásárlói áron érkezik.