világhírű fényképész, Rankin és a zenész Stefflon Don együttes fotósorozata a modern Galaxy S21 Ultra 5G kamerájával készült

A Samsung és a neves művész, Rankin a cég új Galaxy S21 Ultra 5G csúcsmobiljával csinált fotósorozatot prezentált. Az együttműködésben, amely a 80-as évek ikonikus női példaképeit idézi meg, részt vett az angol rapper, énekes és dalszövegíró Stefflon Don is, akit ugyancsak inspiráltak az egész generáció kultúráját meghatározó női szerzők.

A nyolcvanas évek szellemisége és a közösségi média korszerű energiája találkozik Rankin és Stefflon Don alkotásaiban, amelyek játékos formában, lenyűgöző álló- és mozgóképeken, emellett TikTok videókon idéznek meg egy időtlen korszakot. A széria színei, megjelenése és megjelenése a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G lencséjén át teltek meg élettel.

A Galaxy S21 Ultra 5G új szintre emeli az okoseszközökről alkotott elképzeléseket, ezáltal általa a két művész is egészen újfajta módon fejezhette ki kreativitását. A közösségi médián a művészet új formái alakulnak ki, amelyekben egy egész generáció alkot és élvezi az alkotásokat mobilképernyőn. Legmodernebb projektjében Rankin ezt a trendet találta meg és hozott létre páratlan tartalmakat a Galaxy csúcskészülékek hozzájárulásával.

„A találékony alkotás alapja számomra a modern technikák és módszerek felfedezése, amelyekkel forradalmi tartalmakat hozhatok létre. A fényképezésen Stefflon Donnak, a Samsungnak és a Galaxy S21 Ultra 5G-nek betudhatóan alkalmam nyílt egy újfajta alkotói folyamatban kipróbálni magam, természetesen a saját stílusomban – nyilatkozta Rankin. – Azt csináltam, melyet igazán szeretek, ám ezúttal egy okostelefon hozzájárulásával. Leleményes tartalmakat fényképeztem, szerkesztettem és gyártottam, de a modern műszaki megoldás sosem látott mértékben diverzifikálta az munkámat. Igencsak büszke vagyok arra, hogy a nyolcvanas évek legendái előtt tisztelegtünk, akik szabadon fejezték ki egyéniségüket és még mindig inspirálják a mai fiatal generációt.”

„A nyolcvanas évek művészei utat nyitottak a hozzám hasonló zenészek részére a sikerhez. Fantasztikus mód volt számomra a Samsunggal és Rankinnel való kooperáció, amellyel megidézhettük a rendkívüli stílusukat és energiájukat.” – mondta Stefflon Don.

A Galaxy S21 Ultra 5G modernizált professzionális kamerájával és 8K videókivágás funkciójával Rankin kényelmesen ragadott ki nagyfelbontású fotókat a 8K videófelvételekből, mindent összevetve a fényképezés minden apró részlete állóképekként és videókként is megosztható a közösségi csatornákon. A korszerű Rendezői nézet támogatásával a művész élőben válogathatott és válthatott a beállítások közt, hogy azok megidézzék a nyolcvanas évek hangulatát. Rankin a Vlogger nézet igénybevételével konstruált videón ugyanabban az időben rögzíthetett anyagot az előlapi és hátlapi kamerákkal, mindent összevetve a reakciói is bekerülhettek a kész videókba. Az Élő indexképekkel megváltoztathatta a felvétel szögét, távolíthatott vagy ráközelíthetett a múzsára, Stefflon Donra, a százszoros Space Zoom, ultranagyítással ugyanakkor elkészülhetett pár játékosabb, közeli kép is.

A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy S sorozat évtizedes sikertörténetének legkorszerűbb fejezete, amely a hagyománynak megfelelően a legkorszerűbb, élvonalbeli technológiákat hozza el a lehető legjobb mobilos behatás érdekében. A széria három új tagot vonultat fel, hogy mindenki megtalálja a saját életstílusához leginkább illeszkedő modellt. A Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G gépezetek a legfrissebb prémium megoldásokkal érkeznek, hogy a felhasználók az elérhető maximumot hozhassák ki a pillanatból. A Galaxy S21 Ultra 5G példátlan, élvonalbeli megoldásaival mindazoknak készült, akik egy lépéssel előrébb járnak. A modern, ikonikus formatervezéssel, a modernizált fotós és videós funkciókkal, megismételhetetlen képmegjelenítéssel és a megbízható csatlakoztathatósággal a Galaxy S21 eszközöket az maradandó pillanatokra tervezték.

A Samsung Galaxy S21 modellekhez hasonló eszközökkel és a közösségi média erejével a felhasználók következő generációja is kifejezheti egyéniségét, míg megismerheti a múlt, és inspirálhatja a jövő alkotóit.