Tiszafüred szállás kínálatából a Diófa Apartmant emeljük ki

Ki ne ismerné Tiszafüred páratlan szépségét, illetve a környék nevezetes látnivalóit. Közel van ide a Hortobágy, de Debrecen vagy Eger sem nagy távolság, Tiszafüred mégis leginkább a Tisza-tó „fővárosa”. Turisták ezrei érkeznek ide nyaranta, hogy enyhülést vagy éppen kalandot keressenek a vadregényes tájon. Ehhez kínál kényelmes bázist a Tiszafüred szállás kategóriában méltán kiemelkedő Diófa Apartman.

Tiszafüred szállás kérdésekben számos lehetőséget és számos variációt kínál. Ebbe illeszkedik bele a Diófa Apartman, ahol a kedves vendégek három ház közül választhatják ki a számukra ideális méretet. A legkisebb ebben az esetben három embernek nyújt kényelmes kvártélyt Tiszafüred szállás megoldásaként. A lakályos kis ház egy háromfős hálószobával, felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Tiszafüred szállás lehetősége az említetteken felül kerti bútorokkal berendezett terasszal, kerti tűzhellyel és autóbeállóval is várja az érkezőket.

Tiszafüred szállás, a Diófa Apartman kényelmes hálószobákkal várja a vendégeket
Tiszafüred szállás, a Diófa Apartman kényelmes hálószobákkal várja a vendégeket

A kínált legnagyobb területű ház igencsak előkelő helyet érdemel a Tiszafüred szállás apartman témakörben. A ház alapterülete ugyanis 85 négyzetméter, ahol a nappali, a konyha, az étkező és a fürdőszoba a földszinten, míg a két hálószoba az emeleten lett kialakítva. Persze az előkelő tiszafüredi szállás szintén rendelkezik kertkapcsolattal, sőt, egy fedett pavilonnal is.

A két ház között helyezkedik el méretben a harmadik, ahol összesen öt fő részére lett kialakítva a falusi hangulatú Tiszafüred szállás. A konyha és étkező mellett két hálószoba és egy fürdőszoba áll rendelkezésre a falakon belül, míg kívül a felszerelt terasz kényelmét élvezhetjük.

Tiszafüred szállás, a Diófa Apartman kertje és a terasz is lakályos
Tiszafüred szállás, a Diófa Apartman kertje és a terasz is lakályos

Tiszafüred szállás lehetőségeinek fő célja, hogy a pihenni vágyók közel lehessenek a természethez, a Tisza-tóhoz. Számtalan kikapcsolódási lehetőség, vízitúrák vagy kerékpározási lehetőség várja a tiszafüredi szállást választó nyaralókat. A Diófa Apartmanok a falusi életérzés mellett Tiszafüred szállás kínálatának modern, minden kényelemmel felszerelt lehetőségét nyújtják. A megfelelő tiszafüredi szállás keresésekor, érdemes alaposabban is szemügyre venni ezt az alternatívát.