Segít a Drupal szakértő!

Minden vállalkozásnak szüksége van saját honlapra. De akár még egyéni célokra is. A saját webes szolgáltatások, megjelenések és információk képesek szélesebb körben népszerűsíteni egy céget vagy magánszemélyt. Legyen saját honlapunk!

Félreértések elkerülése végett nem egy újabb közösségi flancról beszélek. Ahol csak a regisztrált tagok örvendezhetnek a legújabb megosztott cukiságomnak. Olyan saját weboldalt javaslok, amely minden internetező számára hozzáférhető, ahova be lehet kapcsolni az összes közösségi médiát a cukiságaikkal együtt, ugyanakkor számtalan egyéb, professzionális megoldást kínál. Olyan egyedi megoldásokat, amiről Ön is álmodik.

Drupal az alapja

A saját részre történő honlapkészítés egyik legismertebb és kiforrott keretrendszere a Drupal. A Drupal fejlesztések hosszú évek óta folyamatosan biztosítják, hogy a fejlesztők és a felhasználók egyaránt megelégedéssel használják. Persze ehhez Drupal szakértőre is szükség van, aki el tud igazodni a rendszerben, folyamatosan nyomon követi a változásokat és a kéréseknek megfelelő fejlesztéseket szintén el tudja végezni.

A Drupal webes szolgáltatások alapja open source, azaz nyílt forráskódú és moduláris. Az alapprogramhoz számos kiegészítő bővítmény csatlakoztatható, de speciális igények esetén akár saját modul is írható és futtatható. Az egyedi megjelenés is természetszerű, a Drupal smink bármilyen megoldásnak képes helyet biztosítani. Attól tehát nem kell tartanunk, hogy sablonos lesz a weboldalunk megjelenése.

A gevapc.hu Drupal weboldal, sminkekre specializálódva
A gevapc.hu Drupal weboldal, sminkekre specializálódva

A Drupal fejlesztések nagyszerűsége

A szakértő a Drupal fejlesztés során elsősorban a kész modulokat és sminkeket használja, majd finomra hangolja egyedi kóddal, egyedi dizájnnal, hogy elérje a kívánt eredményt. Ennek köszönhetően a Drupal fejlesztések nem csak gyors ütemben haladnak, de jelentősen alacsonyabb költséggel jellemezhetőek, mint ha az egész weboldal, minden egyes pontját programozni kellene. Mindezek mellett hosszú távra is tervezhető. A webes szolgáltatások piacán ugyanis gyakori, hogy a programozó egyszer csak valamilyen oknál fogva eltűnik, és nem hajlandó semmiféle módosítást elvégezni a honlapon. Egyedi rendszerek esetében ez nagy probléma, hiszen egy új számítástechnikusnak először meg kell ismernie, tanulnia az egész rendszert, mielőtt bármihez is hozzá tudna nyúlni. A Drupal fejlesztések esetében azonban ez sokkal egyszerűbb, hiszen a motor, a smink mind a közismert keretrendszerre épül, amelyet egy Drupal szakértő ért, még ha nem maga készítette is. Így a megrendelő kiszolgáltatottsága elkerülhető. Folyamatos frissítéssel és karbantartással örökéletű honlapja lehet, a változó interneten és változó vállalkozói környezethez könnyedén alakítható és használható.

A Drupal egy kiforrott és ismert megoldás, amire nyugodtan alapozhatunk. Persze, ha nem akarunk zsákbamacskát, akkor forduljunk egy Drupal szakértőhöz. Biztos segíteni fog!