Partnerség a Sharp és az YSoft között az intelligensebb nyomtatásért

A Sharp Information Systems Europe bejelentette az YSoft vállalattal alkotott európai partnerségét, aminek köszönhetően a cég első kombinált szoftver csomagján, az Optimalizált Megoldások Portfólión (Optimised Solutions Portfolio) keresztül ügyfeleinek személyre szabott nyomtatási megoldásokat tud kínálni, segítve ezzel irodai munkafolyamataik fejlesztését.

YSoft SafeQ egy szerver alapú nyomtatásindítási (pull printing) megoldás, ami a nyomtatási környezetek központosított ellenőrzését és optimalizálását teszi lehetővé. Ez a megoldás mostantól a Sharp vezető multifunkciós nyomtatóiba (MFP-kbe) integráltan is elérhető lesz, a vállalatok így megnövelt dokumentum védelemhez jutnak, segítségével akár 50%-os költségmegtakarítást érhetnek el, és javíthatják alkalmazottaik termelékenységét.

A Sharp Optimalizált Megoldások Portfólióját idén októberben mutatta be a vállalat Inspire Expo elnevezésű, viszonteladóinak szervezett rendezvényén. A megoldás csomag egyesíti az ingyenes hardvert és szoftvert, hogy kulcsrakész megoldást biztosítson a vállalkozásoknak az eszközkezelés, mérés és a gép-, dokumentum, valamit nyomtatásfelügyelet terén.

– Az Optimalizált Megoldások Portfólió víziónkat testesíti meg, amit követve egy olyan teljeskörű szolgáltatás és alkalmazás rendszert kívánunk biztosítani a vállalatoknak, ami választ ad egyedi kihívásaikra, és egyben megváltoztatja a cégek információ felhasználási és elérési módszereit. Az YSoft SafeQ kulcsfontosságú részét képezi ennek a tervnek, és izgatottan várjuk a közös munkát, ami jövőképünk megvalósulását mozdítja elő.- elmondta Jason Cort, Product Planning and Marketing Director, Sharp Information Systems Europe.

– A SafeQ segítségével a szervezetek eredményesebben dolgozhatnak, hiszen nagyobb értéket tudnak kinyerni meglévő eszközeikből – mondta Václav Muchna, az Y Soft elnök-vezérigazgatója és társalapítója. – A Sharp Optimalizált Megoldások Portfóliójának népszerű AAA megoldás szolgáltatójaként örülünk neki, hogy együttműködésünk bővül a Sharp vállalattal, és cégünk nyomtatáskezelési megoldásait ezentúl a Sharp ügyfelei is élvezhetik – tette hozzá.