A Samsung és Fat Cap Sprays együttműködésében éjszaka életre kel az utcaművészet

A Samsung Éjszaka új megvilágításban kampánya az éjszakai fényképezés világát ismerteti egy teljesen új szemszögből. A négy, hetente jelentkező epizódban a rajongók közelebbről megismerhetik a TikTok sztár, utcaművész, Fat Cap Sprays éjjel kreált munkáit. A csodálatos felvételeket a Galaxy S22 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciója tette lehetővé, melynek hála most a követők is megtudhatják, mivel tölti az alkotó az éjszakáit.

A művész kreativitását eddig gyakran korlátozta, hogy a sötétben nem tudta megfelelően dokumentálni az alkotás folyamatát. A művész a Nightography, éjszakai felvételek hozzájárulásával csaknem minden megvilágítás mellett bámulatos, éles fotókat konstruálhat, a sötétben világító graffitik és a járókelők reakciói mindazonáltal csodásan látszanak a videókon. Legfrissebb munkája egy jellegzetes éjszakai állatot jelenít meg, az utcaművész egy világító rókát fest a falra.

„Számomra az alkotási folyamat dokumentálása legalább olyan meghatározó része a művészetnek, mint maga az elkészült kép – nyilatkozta Fat Cap Sprays. – A Galaxy S22 új éjszakai funkcióival végre úgy mutathatom meg ezeket az éjszakai műveket, amiképpen régóta szerettem volna, úgy festhetek a sötétben, hogy biztosan tudom, jó felvételek készülnek a munkámról.”

Fat Cap Sprays első alkalommal változó fényviszonyok közt is megdöbbentő tartalmakat kreált, ez ugyanakkor lehetővé tette részére, hogy kreativitását éjszaka is kibontakoztassa. A filmek egy kivételes utazást mutatnak be, amely az utcai művészetek új módszereit, a rajongókkal való kapcsolatteremtést, sőt a fizikai és a digitális művészetek fantasztikus fúzióját is érinti a graffiti és az NFT-k világán át.

A filmek négy héten át, hétfőnként jelennek meg, a modern epizódok a https://www.samsung.com/hu/explore/photography/night-in-new-light/ oldalon lesznek elérhetők:

  1. Éjszaka új megvilágításban – A Samsung Galaxy S22 Ultra és Fat Cap Sprays leleményes együttműködése, sötétedés után
  2. Rajongók mindenütt – Fat Cap Sprays művészetének pozitív hatása a rajongókra a Földön mindenfelé
  3. Az átmenetitől az állandóig – A Galaxy S22 Ultra a lehető legjobb formájukban rögzíti az éjszakai művészeti alkotásokat
  4. Örökre fennmaradó képek – Egy utazás az NFT-k világába

„Az utcaművészet isteni példája annak, hogyan bontakozik ki a kreativitás az éj leple alatt. Ennek a művészeti ágnak a befogadókra gyakorolt fantasztikus hatása soha nem volt még annyira érezhető, mint az elmúlt két évben – mondta Mark Notton, a Samsung mobilkommunikációs kategóriamenedzsment igazgatója. – Fat Cap Sprays munkái inspirálják a járókelőket, és az internetnek hála emberek millióit is az egész világon. A Galaxy S22 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciója támogatja az önkifejezését, tudniillik ezelőtt úgyszólván sosem látott, kristálytiszta felvételeken örökítheti meg a művészetét.”

A Galaxy S22 Ultra

A Galaxy S22 Ultra integrált S Pennel, fejlett Nightography, éjszakai felvételek funkcióval és videós lehetőségekkel a Samsung valaha volt legerősebb Ultra készüléke. Legyen szó nem profi vagy profi fotósokról, a Galaxy S22 Ultrában csaknem az összes, a lehető legjobb felvétel készítéséhez létfontosságú megoldás megtalálható. Az eszközzel csaknem minden megvilágítás mellett rögvest megosztható tartalmak állíthatók elő. Az S22 sorozat minden tagjában megtalálható Nightography, éjszakai felvételek szerepkörnek hála az előlapi és a hátlapi kamerákkal, éjjel és nappal is tiszta, éles videók állíthatók elő.

Az S Pennek betudhatóan az S22 Ultra több lehet egy átlagos telefonnál. A Note szériából ismert megoldások továbbfejlesztésével a korszerű gépezet speciális felhasználói élményt nyújt.