A Puskás, a musical című darab online vetítésével ünneplik a futballista születésnapját

A Puskás, a musical című darab térítésmentes online vetítésével ünneplik a mesés futballista születésének évfordulóját április elsején a produkció létrehozói.

A regisztráló érdeklődők közül 200 érdeklődő juthat díjmentes megtekintési lehetőséghez – olvasható a szervezők közleményében.

Mint írják, április 1-jén ünnepelné 94. születésnapját a történelem legismertebb magyar sportolója, Puskás Ferenc. A mesés futballista életéről készült és a tavalyi előbemutatón nagy elismerésnek örvendett Puskás, a musical alkotói online eseménnyel tisztelegnek Puskás Ferenc emléke előtt: 200 néző részére biztosítják, hogy április 1-jén 20 óra 30 perctől a puskasmusical.hu oldalon tekinthessék meg a tavalyi előbemutató felvételét.

A Musical Neked Kft. alapítóit évek óta foglalkoztatta Puskás Ferenc, a legnagyobb magyar futballista alakja, miközben végül előző évben elkészült a sportlegenda életét bemutató, az alakját a mai kor fiatalabb generációihoz is közel hozó zenés színpadi alkotás.

A darab szerzői Galambos Attila és Szente Vajk, a zeneszerző Juhász Levente, a díszlettervező Rákay Tamás, a jelmeztervező Kovács Yvette, a darab producere Szabó László.

A főbb szerepekben Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Kovács Gyopár, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Tekintélyes Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente, Cseke Péter, Berettyán Nándor, Pásztor Ádám, Náray Erika, Barabás-Kiss Zoltán és Cseh Dávid Péter megfigyelhető.

Mint írják, a kíváncsiskodók közül az előzetes regisztráció után sorsolják ki azt a 200 nézőt, aki megtekintheti az előadás felvételét.

A kíváncsiskodók március 29-én, hétfőn 12 óráig regisztrálhatnak a zártkörű vetítésre a www.puskasmusical.hu oldalon, a szervezők ugyanakkor március 30-án kedden 12 óráig értesítik a 200 nézőt.

mti