Škoda Relax bérleti program: új gépkocsi szimplán

A Škoda és a Porsche Lízing elsőként vezette be Magyarországon a Nyugat-Európában és a szomszédos országokban már terjedelmes népszerűségnek örvendő privát bérleti konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként vagy egyéni vállalkozóként is élvezheti, melyek eddig csak vállalkozások részére voltak elérhetőek.

A Škoda Relax bérleti programmal 3 évig, havi 59.900 Forintért juthat egy 75 lóerős Škoda FABIA Ambition 1.0 MPI modellhez. Mindent összevetve egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 minden évben új gépjárműbe ülhet. A Škoda Relax bérleti program magába foglalja a gépjármű használati díját, a kötelező szervizek költségeit, a CASCO, a baleset- és az éves kötelező biztosítást, a forgalomba helyezés díját, egy négyévszakos gumiszettet, illetve MOL üzemanyag-feltöltőkártyát, amely kedvezményes tankolást nyújt a MOL kutakon.

A program legfőbb előnyei, hogy akár 0 Ft kezdő befizetéssel elindítható, nem létfontosságú hozzá hitelt felvenni, a szerződés kifutásakor semmilyen felelősség, fizetési kötelezettség nem terheli az kuncsaftot, sőt, a futamidő végén nem kell gépjárműje értékesítésével foglalkoznia, csak újraindítja a programot, és új gépkocsiba ülhet.

Németh János, a Škoda márkaigazgatója hangoztatta, a Škoda Relax bérleti program extra felszereltséggel szintén rendelkezésre áll, a Škoda Relax Plusz programban példának okáért nem négyévszakos abroncsot kap, hanem a gépjárműhöz külön téli és nyári abroncsok cseréjét és tárolását is fedezi a program. Közölte még azt is, a Škoda Relax SUV program kereteiben belül már a Karoq és Kodiaq modellek is elérhetők, előbbi havi 109.936, utóbbi havi 152.953 Forintért.