Már Magyarországon is előrendelhető az LG formabontó új okostelefonja, a VELVET

Új korszakot nyit az elegáns, mégis felhasználóbarát dizájn terén az LG eddigi legszebb okostelefonja, a VELVET, amely július 20-tól egy különleges akció keretében már hazánkban is előrendelhető. A kiemelkedő multimédia-funkciókkal felvértezett készülékkel az LG új, természet inspirálta formatervezési világa is bemutatkozik, amelynek letisztult, egyedi dizájnelemei egyértelműen megkülönböztetik az új okostelefont a riválisoktól.

Július 20-tól már több hazai elektronikai webáruház kínálatából is előrendelhető az LG legújabb okostelefonja, a VELVET. A rendelésüket augusztus 2-ig leadó vásárlók ajándékba kapják az LG Dual Screen megoldását, azaz egy második, a készülékhez csatlakoztatható kijelzőt (LMG905N típusú tartozék). A gyártó legkedveltebb funkcióival felszerelt okostelefon különlegessége az elegáns, vékony és ergonomikus dizájn, amellyel egyedi szereplője a 2020-as okostelefon-piacnak.

Esőcsepp ihlette kamerarendszer

A szokásos négyszögletes kamerasziget koncepciójától eltávolodva az LG VELVET egy függőlegesen, esőcsepp formában elrendezett hátlapi kameraegyüttest kapott. A három lencse és a vaku méret szerint csökkenő sorrendben, szorosan egymás alatt helyezkedik el, amely forma egy hulló esőcseppre emlékeztet. A készülék új 3D Arc Design kialakítása az elő- és hátlap tökéletesen szimmetrikus elrendezését, valamint finoman lekerekített sarkait jelenti — az így létrejövő egyenletes, sima forma kényelmesen illeszkedik a kézbe és kellemes tapintást kölcsönöz. Az LG VELVET egyedi stílusát a csillogóan fényes, prémium minőségű borítás teszi teljessé.

A filmkészítők világa

Az LG VELVET 6,8 hüvelykes, 20,5:9, azaz a mozivászonnal megegyező képarányú POLED Cinematic FullVision kijelzője részletgazdag képmegjelenítést és valósághű színeket garantál filmnézéshez, élő közvetítésekhez és játékokhoz. Az angol nyelven elérhető élő feliratozás funkcióval továbbá valós időben rakhatunk feliratot a videókra, ehhez ráadásul még a hálózati kapcsolat használatára sincsen szükség, hiszen a készülék maga generálja a szövegeket.

Intelligens hangzás

Az LG VELVET erőteljes sztereohangszórókat kapott, a vállalat saját 3D Sound Engine technológiájával ráadásul az új készülék képes bármilyen audiotartalmat mesterséges intelligencia alkalmazásával automatikusan elemezni, és ez alapján optimalizálni. E technológia révén a hírek tisztábban hallhatók, a zene teltebb hatású, a filmek hangzása pedig valósághűbb lesz.

Minden fontos részletet rögzít

Az LG VELVET előlapján egy 16 MP-es, a hátlapján pedig egy 48 MP-es és egy 8 MP-es nagylátószögű kamera, valamint egy 5 MP-es mélységérzékelő szenzor kapott helyet, így a telefon minden pillanatot kiváló minőségben tud rögzíteni. Az ún. képpontselejtező technológiával a telefon kedvezőtlen fényviszonyok mellett is világos és tiszta képeket készít. Az ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response, az interneten elterjedt népszerű videostílus, amelyben különleges, egyesekre nyugtató hatással lévő hangokat vesznek fel a készítők) felvétel funkció használatával ráadásul videózás közben olyan finom hangokat is rögzíthetünk, mint a suttogás vagy a papírzörgés, amit a készülék két magas érzékenységű mikrofonja tesz lehetővé.

Teljesítmény hosszú órákon át

Az LG VELVET a Qualcomm Snapdragon™ 845G processzorával érkezik, amely nem csak magát a készüléket, de a készülékhez csatlakoztatható másodlagos kijelzőt is gördülékenyen működteti. A dupla kijelző használatával nem csak a képernyő, de a kezelőfelület és az élmény is megduplázódik, hiszen a két egyenértékű kijelzőn párhuzamosan két különböző feladatot végezhetünk. A 4300 mAh-s akkumulátorral ráadásul akár egész nap használhatjuk a két képernyőt.