Itt a fejlett Samsung Z4 okostelefon

A Samsung Z4 okostelefonjával tovább bővíti Tizen ökoszisztémáját. A 4G-képes masina egyidejűleg nyújt magas hatékonyságot, nagyszámú hasznos szolgáltatást és ergonomikus felhasználói élményt.

A Samsung Z4 telefont elő- és hátlapi kamerájával a közösségi média igényeinek megfelelően tervezték, emellett olyan újabb funkciók sora áll a komfort és hatékonyság szolgálatában, mint a gyakran használt funkciók villámgyors elérése. A Samsung Z4 a 4G LTE, a VoLTE és a VoWiFi támogatásnak hála még gyorsabb hálózati sebességre képes.

„Célunk, hogy minél komfortosabb eszközhasználatot biztosítsunk ügyfeleink részére” – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke – A Samsung Z4 tovább bővíti a Tizen ökoszisztémát és mindazoknak is hétköznapi eszközhasználatot nyújt, akiknek eddig nem volt okostelefonjuk.”

Komfort és hatékonyság

A Samsung Z4 szerkezet csúcs választás lehet mindazoknak, akik most ismerkednek az okostelefonok világával, mivel több komfortlehetőséggel teszi kényelmesen elérhetővé a gyakran használt szolgáltatásokat. A fizikai gombokhoz és az ujjmozdulatokkal való irányításhoz a felhasználók egyedileg rendelhetik hozzá az olyan kényelmi funkciókat, mint a sebes hangvezérlés, a zseblámpa, a kamera vagy a kameraváltás, mindent összevetve a szolgáltatások eléréséhez nem kell visszalépni a kezdőképernyőre. A villámgyors hangvezérléssel ugyanakkor igazán szimplán elérhetők a legnélkülözhetetlenebb funkciók, mint az ébresztőóra, a hívás vagy a zenelejátszás.

A Samsung Z4 ezenkívül olyan hatékony energiafelügyeleti szolgáltatásokat is nyújt a hosszútávú használat érdekében, mint a töltöttségi értesítés és az energiatakarékosság. A töltöttségi értesítés igénybevételével a konstrukció tájékoztatja tulajdonosát, ha a konstrukció energiaszintje az előre megadott érték alá kevesebb lesz. Az energiatakarékosság-tervezőnek hála a felhasználók három szint közül választhatnak a hosszútávú akkumulátorhasználat érdekében. A beállított fogyasztási szinttől függően az energiatakarékosság-tervező úgy határozza meg a készülék beállításait, hogy annak töltöttsége a lehető leghosszabb időre elegendő legyen.

Nagyszerű fotó – szolidan

A Samsung Z4 kamerájával első osztályú fényképek állíthatók elő. Az 5 megapixeles előlapi kamerát F 2,2 fókuszú lencsével és LED-es vakuval szerelték fel, mindent összevetve remekül megvilágított és tiszta szelfi állítható elő vele, ráadásul újabb fotózási módokat is ajánl. A Samsung Z4 hátsó 5 megapixeles kamerája két LED-es vakuval biztosítja, hogy távoli témákról egyaránt kifogástalan képek készülhessenek.

A Samsung Z4 telefonnal egyszerűen állíthatók elő pillanatképek és videofelvételek manuálisan, önműködően vagy akár hangvezérléssel. Azonnali szelfi készítéséhez példaként elég, ha a felhasználó felmutatja a tenyerét és azt mondja, „csííz”, vagy várhat az automata szelfi szerepkör működésbe lépésére, amely az arcfelismerés segédkezésével csinál korrekt és éles felvételeket. Ugyanakkor örök videofelvétel is állítható elő a videováltó szerepkörnek hála, amely biztosítja az mérsékelt átváltást az előlapi és a hátsó kamerakép közt, mindent összevetve több nézet is rögzíthető ugyanazon a felvételen.

Kifinomult kinézet

A Z-sorozat elemei közül a Samsung Z4 kapott elsőként 2.5D ívelt üvegborítást, amely komfortosabb fogást nyújt, ezáltal a felhasználók kényelmesen konstruálhatnak szelfiket és használhatják telefonjukat akár útközben is. A jókora fényerejű, 4,5 hüvelyk átmérőjű monitor minden időben istenien megfigyelhető, a fekete keret mindazonáltal kellemes, kifinomult érzetet kelt. A Samsung Z4 igazán nagyszerű ötvözete a korszerű formatervezésnek és funkcionalitásnak.

A Samsung Z4 némely országokban – elsőként Indiában – májustól elérhető, fekete, arany és ezüstszínekben lesz kapható.