ISH 2015: a Hansgrohe SE bemutatja fürdőszobai és konyhai újdonságait

Március 10-én Frankfurtban nyitja meg kapuit a szaniteripar legfontosabb kiállítása. A Hansgrohe SE a kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi ISH kiállításon, előkelő helyen, a frankfurti ünnepi csarnokban mutatja be Hansgrohe és Axor márkáját. A világ minden részéről idesereglő látogatók, szaniteripari szakemberek, tervezők és végfelhasználók (közönségnap: 03.14.) 1 600 négyzetméter alapterületen ismerkedhetnek meg a jobb életminőséget, valamint fürdőszobai és konyhai kényelmet nyújtó, innovatív termékekkel.

„Fürdőszobai és konyhai innovációink valódi értéktöbbletet adnak ügyfeleinknek” – mondja Richard Grohe, a Hansgrohe SE igazgatótanácsának elnökhelyettese. „Mert megkönnyítik a mindennapokat a konyhában és a fürdőszobában, és elősegítik a hatékonyabb vízfelhasználást. Ezenkívül intenzívebbé teszik a víz élményét, és egészen új megoldásokat kínálnak a zuhanyzó kialakításához.”

Hansgrohe: egy gomb, amely forradalmasítja a fürdőszobát és a konyhát

Az iránymutató dizájnfejlesztés, a Hansgrohe intuitív kezelést biztosító Select gombja a zuhanyzó után immár a mosdókagylót és a konyhát is meghódítja. „A Hansgrohe Select zuhanyokra és termosztátokra adott lehengerlő reakció arra ösztönzött bennünket, hogy továbbfejlesszük ezt az ötletet” – meséli Richard Grohe. Az ISH 2015-ön a márka olyan mosdócsaptelepeket és konyhai csaptelepeket mutat majd be, amelyek segítségével gombnyomásra hatékonyabbá tehetők a munkafolyamatok. A technológia egyúttal a víz- és energiatakarékossághoz is hozzájárul.

Axor: a víz a maga legtermészetesebb formájában

Az Axor bemutatja az új Axor Citterio E kollekciót és az Axor Universal kiegészítő tartozékprogramot. A Hansgrohe SE dizájner márkája mindkét újdonságot Antonio Citterióval közösen fejlesztette. A neves olasz építész és dizájner neve egyet jelent a tökéletes eleganciát és értéket képviselő termékekkel, amit az Axor újdonságai újra bebizonyítanak.

Az Axor fénypontja az ISH 2015-ön: az Axor Starck V. Az üvegből készült csaptelep a látható vízörvénnyel már számos nemzetközi dizájnzsűrit meggyőzött. Frankfurtban látható elsőként a kifolyó három új változata. Philippe Starck organikus dizájndarabjait gyémánt- és fazettaköszörülések ékesítik. Ugyancsak újdonságként mutatják be a porcelánkifolyót.

Webspecial: innováció visszaszámlálás

Kíváncsivá tettük? Az érdeklődők már a kiállítás megnyitása előtt virtuálisan megtekinthetik az újdonságokat. A webspecial az ISH megnyitójáig minden héten leleplezi a Hansgrohe és az Axor márka egy-egy újdonságát.

(forrás: Hansgrohe)