Higiénikus otthon a magas hatékonyságú Samsung Jet vezeték nélküli kézi porszívóval

A Samsung elénk tárta a korszerű Jet vezeték nélküli kézi porszívó sorozatot, amely rendkívüli hatékonyságot, hasznos funkciókat és higiénikus tisztaságot hoz el a háztartásokba. Az iparági szinten is jelentékeny, simán hasznosítható, akár 200 W teljesítményű berendezések várhatóan júniustól lesznek elérhetők Magyarországon.

„A Samsung részére meghatározó, hogy gördülékenyen felhasználható, kiváló színvonalú takarítási berendezéseket alkosson, a Samsung Jet porszívók ugyanakkor a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek – közölte Eugene Chung, a Samsung háztartási alkalmatosságok üzletág átfogó termékmenedzsment csoportjának alelnöke. – A rendkívüli szívóteljesítmény mellett a Samsung Jet váza könnyed, ezáltal a felhasználók szabadon használhatják az integrált funkciókat.”

Hatékony tisztítási megoldások

A Samsung Jet magas szintű hatékonyságát és funkcióit a Digitális Inverter Motor és a Jet Cyclone rendszer biztosítja. A Digitális Inverter Motor ultrahangos hegesztéssel készült burkolatával és légterelőjével optimalizálja a légáramlást. A Samsung Jet ezáltal figyelemre méltó energiahatékonysággal működhet, amely elengedhetetlen a nagy szívóteljesítmény fenntartásához. A Jet Cyclone rendszer kilenc különálló ciklon egységet magába foglal, amelyek minden egyes darabja háromirányú légbevezetővel büszkélkedhet a szívóerő fenntartása és a finom porszemek lekötése érdekében.

A Samsung Jet kimagasló akkumulátorkapacitásával a felhasználók tovább tisztán tarthatják a lakóhelyet. A korszerűsített energiaforrás a felhasználói igényeknek megfelelően akár egy órán át képes fenntartani a szívóerőt. Az akku nehézség nélkül cserélhető, ezáltal egy tartalék alkatrésszel a felhasználók szükség során akár két órán át is használhatják a porszívót.

A Samsung Jet kézi porszívót különféle motorizált kefével szerelték fel, amelyek a takarítás alatt eredményesen használhatók a felhasználók specifikus igényeinek, életmódjának és takarítási szokásainak megfelelően.

termékjellemzők országtól függően változhatnak.

magas produktivitású Samsung Jet vezeték nélküli kézi porszívó

Higiénikus modern műszaki megoldás az egészséges lakóhelyért

A Samsung Jet elsőosztályú 5-rétegű HEPA Szűrőrendszere a Samsung biztonságos és egészséges környezet iránti elkötelezettségét tükrözi. Az angol Allergia Alapítvány (British Allergy Foundation – BAF) vizsgálata alapján a magas teljesítményű szűrők a levegőbe gyakran visszakerülő porszemek és allergének 99,999 százalékát kiválasztják, ezáltal biztosítják a lakóhely higiénikus tisztaságát.

A Samsung Jet Mosható Porzsákja és az egy kattintással eltávolítható kefe a komfortos és higiénikus karbantartás legszámottevőbb elemei, mivelhogy kialakításuknak betudhatóan szimplán tisztán tarthatók. A játszva eltávolítható porzsákból elég kiönteni a port, ezután alaposan elmosni az egyes alkatrészeket. A belső forgó dob a porszívó felső részén ugyancsak egy kattintással kiemelhető és külön elmosható.

Szerény és komfortos kialakítás

A Samsung Jet gondos tervezése és hasznos funkciói egyszerűbbé teszik a takarítást. Az integrált digitális monitor folytonosan információkkal látja el a felhasználókat, például a töltöttségről és a kefék állapotáról is. Nyomásproblémák, vagy a cső eltömődése során a monitor önvezérelten értesítést küld. Ezekkel a funkciókkal a felhasználók szimplán karbantarthatják a porszívót.

A Samsung Jet 2-in-1 Töltőállomása bármilyen enteriőrhöz illeszkedik, ezáltal a felhasználók kényelmesen és energiatakarékosan tölthetik a porszívójukat. A Töltőállomás akár falra is rögzíthető, mindent összevetve a helytakarékos megoldást keresők részére is testhezálló választás. Az állomás a lakóhelyben bárhol felállítható, mindent összevetve még rugalmasabb tárolási lehetőséget nyújt.