Az új üzleti kijelzőit az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung

Az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung Electronics az innovatív SMART Signage kijelző termékcsalád európai piacokra szánt legújabb tagjait, amelyek bármilyen üzleti és kiskereskedelmi környezetben képesek arra, hogy hatékonyan ragadják meg a közönség figyelmét.

“A kereskedelmi és üzleti élet egyre zsúfoltabbá váló közösségi tereiben a nagy teljesítményű kijelzők komoly versenyelőnyt biztosíthatnak a vállalatoknak az üzeneteik és legfontosabb tartalmaik hatékony célba juttatásával” mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. “Az IFA 2015 szakkiállítás remek alkalom arra, hogy a Samsung Electronics megmutassa, milyen új lehetőségeket kínálnak a SMART Signage kijelző technológiák a vállalkozásnak arra, hogy megragadják a célközönségük figyelmét.”

A Samsung kijelző technológiája a tisztább képminőséggel és az üzenetek hatásos, jól látható megjelenítésével teszi hatékonyabbá a vásárlók, vagy például a dolgozók elérését, amely a produktivitás és jövedelmezőség növeléséhez is hozzájárul. A sokrétű megoldást kínáló termékcsaláddal – amely egyebek mellett a bel- és kültéri LED kijelzőket, az ergonomikus üzleti monitorokat és a televíziók és üzleti kijelzők tulajdonságait egyesítő eszközöket is felöleli – a Samsung az IFA 2015 látogatói számára betekintést kínál a jövő üzleti és kiskereskedelmi világába.

A jövő boltjai

Az új üzleti kijelzőit az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung
Az új üzleti kijelzőit az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung

Az IFA 2015 szakkiállításon lehetőség lesz betekinteni a jövő üzleteibe, amelyek informatív, az interaktivitást is lehetővé tevő kijelző technológiákkal lesznek felszerelve. A Samsung kiskereskedelmi célokra szabott kijelzői kényelmes, jól informált és személyre szabott vásárlási élményt biztosítanak. Ezt a célt olyan innovációk szolgálják, mint a mozgást és vásárlói érdeklődését érzékelő technológiák, amelyek célzott hirdetési tartalmakat közvetítenek az áruházban járkáló vásárlóknak, vagy mint a virtuális próbafülkék és tükör kijelzők, amelyek vizuális megjelenítéssel, és a kiegészítők interaktív katalógusával segítenek választani a ruhák közül.

A Samsung bemutatja az átlátszó OLED kijelzőjét is, amely kiváló belsőépítészeti megoldásokat kínál a üzlethelységekben azáltal, hogy szinte mindenhonnan tökéletes betekintési szöget biztosít a vásárlóknak. A kijelző kiemelkedő fényereje (150 cd/m2), a nagyfokú fényáteresztő képessége (45%) és a kiváló minőségű képmegjelenítése segít megragadni a vásárlók figyelmét, növelve a promóciós és más információs tartalmak célba juttatásának hatékonyságát.

Elbűvölő LED kijelzők

A vállalati, kereskedelmi, sport és szórakoztatóipari felhasználók, valamint a közlekedési szolgáltatatók növekvő igényeinek kielégítésére a Samsung nagyméretű LED kijelzői kiváló képminőséget, nagyobb tartósságot és megbízható technikai támogatást kínálnak.

A Samsung beltéri LED Signage kijelzői, amelyek 2015 szeptemberétől 1,5mm és 2,5mm pixeltávolságú változatokban lesznek elérhetőek Európában mélyebb kontrasztot és életszerű képminőséget biztosítanak.

A LED kijelzők szigorú gyári és helyszíni kalibráción esnek át, garantálva a folytonos és pontos megjelenítést még szélsőséges időjárási körülmények mellett is. A Samsung LED Signage kijelzői négyszögletes és ívelt verzióban is elérhetőek, így a vállalkozások a márkájuknak és a szükségleteiknek legjobban megfelelő kijelzőt tudják megtervezni és telepíteni.

Promóciós célok és szórakoztatás – minden egy képernyőn

A digitális tartalommegosztó rendszereket, a magas képminőséget, illetve az élő televíziózás magával ragadó élményét egyesítő Samsung SMART Signage tévék (SSTV) RHE szériája új távlatokat nyit a tartalmak megosztásában a kis- és középvállalkozások, vagy akár a mikrovállalkozások számára is. A 48 és 55 colos méretben elérhető SSTV RHE modellekkel informatív, ugyanakkor szórakoztató, egyedi szöveges-, képes- vagy videotartalmak, hirdetések, valós időben közvetített adások hozhatók létre, amelyek azonnal ki is helyezhetőek a képernyőre.

Az SSTV RHE-ben helyett kapott a Samsung MagicInfo Express Content Creator 2 tartalommenedzsment szoftvere is, amelynek segítségével a cégek a hagyományos print és a statikus felületekhez képest egyszerűen és kisebb költségráfordítással tervezhetik, időzíthetik, valamit frissíthetik promócióikat egyéni igényeiknek megfelelően.

Ergonomikus, üzleti felhasználású monitorok a termelékenység növeléséért

A Samsung vállalati célra kifejlesztett SMART Signage monitorai kényelmesebb használatot tesznek lehetővé, amely hozzájárul a munka hatékonyságának növeléséhez is. Az eszközök integrált, sokoldalú megoldást nyújtanak a hagyományos, sokszor bonyolult és csak költségesen üzemeltethető kijelzők helyett.