Ajtó és ablak Kaposvár környéki referenciákkal

Magyar vállalkozás, szakértelem és magas elvárások. A nyílászárókat gyártó és forgalmazó Alfa-Tóth Kft. Kaposvár környékén kiváló választás minőségi és megbízható ajtó, ablak és kiegészítők terén.

A megbízhatóságot kiválóan támasztja alá, hogy a nyílászárókkal foglalkozó cég már több mint 20 éve áll a lakosság szolgálatában. A korábbi asztalosipari szakemberek ma már szakosodtak, ennek köszönhető színvonalas szolgáltatásuk az ajtó és az ablak megoldások terén. Az egyedi igények sem jelenthetnek problémát, hiszen a cég nem csak továbbértékesíti, hanem konkrétan megrendelésre gyárt fából nyílászárókat. Ennek nagy előnye nem csak az egyediségben, de a precíz munkában és az egy kézben összpontosuló garanciában is megnyilvánul. Az ajtók és ablakok megbízhatóságára további biztosítékot jelent a cég ISO minősítése, valamint a gyártott termékek ÉMI minősítése, illetve CE jelölése.

Az ajtó és ablak műhelyben fa nyílászárók készülnek
Az ajtó és ablak műhelyben fa nyílászárók készülnek

A fa nyílászárók gyártása mellett természetesen az Alfa-Tóth Kft. foglalkozik műanyag ablak és ajtó értékesítésével is. E nélkül nem lehetne a kínálat teljes, márpedig a vezetőség a maximális ügyfél-elégedettségre törekszik. Már több, mint 20 éve.

A vásárlóknak azonban nem a sokrétűség jelenti az elsődleges előnyt, hanem a szakember. Azok a hozzáértő mesterek, akik már az ajtó vagy az ablak vásárlása előtt képesek hasznos tanácsokkal segíteni az ügyfelet. Szükség esetén a meglévő nyílászárót kibontják, és az újat teljes körűen beépítik. Igény szerint felkerülnek a takarólécek, a párkányok, elvégzik a kőműves és a festő javítási munkálatokat, sőt, még a törmeléket is elszállítják. A megrendelőnek nem marad más dolga, mint élvezni az új ablakon a kilátást, vagy az új ajtó nyújtotta kényelmet.

Az építőipar, ezen belül a nyílászáró olyan terület, ahol érdemes referenciákkal igazolható szakemberek megbízása. Az Alfa-Tóth Kft. esetében ez sem jelent gondot, referenciáikat Kaposváron Somogy megyében éppen úgy, mint Budapesten is megtalálják. A honlapjukon többet is találhatunk, de természetesen nem az összeset. Mindenesetre jól szembetűnik a minőségi ablakok és az elegáns ajtók megjelenése. Nem kérdés tehát, hogy nyílászáró, legyen bár ajtó vagy ablak, esetleg ezek kiegészítője, netán hajópadló-lambéria, vagy éppen parketta-garázskapu a kaposvári gyártó szakkereskedő Alfa-Tóth Kft első osztályú választás. www.alfatoth.hu