A tartalomgyártás új módja – Magyarországon szintén rendelkezésre áll a Samsung Galaxy S20 széria

Minden évben több mint 1 billió digitális fénykép készül az egész világon, ezek 80 százaléknál is nagyobb részét okostelefonokkal készítik A megszakítás nélkül fejlődő kameratechnológiának hála már egyes okostelefonokban is megtalálhatók professzionális kameramegoldások. A Magyarországon elérhető Samsung Galaxy S20 széria gépezeteivel a felhasználók a fényképezés és a videofelvétel teljesen új módját ismerhetik meg.

A mobilkamerák sokoldalúságának hála az okostelefonokkal napjainkban már nem pusztán egyéni felhasználásra szánt tartalmak állíthatók elő, de egyre több professzionális videót vagy fotót is ezekkel készítenek. A neves amerikai showműsor, a Tonight Show 2019. március 25-i epizódját Samsung konstrukcióval rögíztették, Magyarországon ugyanakkor például Péterfy Bori és a Hősök együttes videoklipje forgott telefonon.

A Samsung Galaxy S20 széria elemei a lehető legmagasabb szintet hozzák el a mobilos tartalomrögzítés kapcsán. A sorozat modernizált kamerarendszerével nincs szükség hosszas módosításokra a képek elkészítése után, az isteni beállításokat a mesterséges intelligencia alapú Okos felvétel szerepkör nyújt támogatást kiválasztani. A szuperstabil felvétel móddal és az S20 sorozat zoomolási képességeivel ugyanakkor a rövid mémektől a hollywoodi filmekig minden műfajban kipróbálhatják magukat a felhasználók.

„Naponta több mint százmillió fotó kerül fel az Instagramra. Szakértők alapján 2022-re, a 2018-as adatokhoz képest négyszer több videót rögzítenek ezután a felhasználók. – nyilatkozta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A felhasználók okostelefonokkal mesélik el a nem mindennapi történeteiket, mindent összevetve amikor új masina vásárlására kerül sor, az egyik legszámottevőbb tényező a kamera minősége – mit tud és mennyire szolid a használata. A Galaxy S20 család érkezését már az előrendelési időszakban óriási kíváncsiság övezte, és most eljött az idő, hogy a vásárlók a kezükbe vegyék, és még magasabb szintre emeljék a fotók és videók készítését.”