A nagy porszívó teszt

A takarítás korrekt szerkentyűkkel nem kizárólag hatékonyabb, de akár mulattató is lehet. Ezt bizonyíthatják be a kiválasztott felhasználók a Samsung JET 75 porszívóinak hozzájárulásával. A társaság új – A nagy porszívóteszt – Tesztelj JET-tel! – kampányában a jelentkezők 10 napon át tesztelhetik az újgenerációs takarítóeszközt, a ismereteiket mindazonáltal márkanagykövetként megoszthatják szélesebb közönséggel is. A nagy tesztben Winkler Róbert és Ráskó Eszter is részt vesz. A program lezárásakor 10 szerencsés résztvevő megnyerheti az általa használt készüléket.

A házimunka, azon belül a takarítás sokak részére csak egy létfontosságú rossz, amellyel nem készségesen töltik az idejüket, esetleg ritkábban is foglalkoznak vele. A korszerű berendezések megkönnyíthetik a rendszeres feladatok elvégzését és az ideális kezekben akár egy felettébb hatékony, ugyanakkor kevésbé fárasztó időtöltésre is lehetőséget adhatnak. A Samsung legfrissebb kampányában a felhasználók kezébe ad egy ilyen eszközt, amit mindent összevetve saját háztartásukban, a mindennapi gyakorlatban tesztelhetnek. A nagy porszívó teszt alatt a 20 kiválasztott tesztelő a saját otthonába fogadja ezt követően be a JET 75 álló porszívót, és a legkülönbözőbb helyzetekben teszi azt próbára. A résztvevők 10 nap után értékelik a szerkezet teljesítményét és összegzik a jártasságaikat.

A JET 75 premium álló porszívó a Samsung legkorszerűbb vezeték nélküli porszívója, amely könnyed súlyának és komfortos megvalósításának betudhatóan szimplán hasznosítható a legtöbb környezetben. A JET Cyclone rendszere nevezetes szívóerőt nyújt, az 5-rétegű HEPA Szűrőrendszer ugyanakkor a levegőbe gyakran visszakerülő porszemek és allergének 99,999 százalékát kiszűri. A legkorszerűbb modern műszaki megoldások biztosítják, hogy a tesztelők részére rendkívüli élményt jelentsen a porszívó használata.

A kíváncsiskodók a https://www.samsung.com/hu/samsung-jet-kampany/ weboldalon jelentkezhetnek a hozzájuk legközelebb álló témakörben, eljött ennek értelmében a nagy alkalom a család tisztaságfelelősei, a kisállattartók és a hobbi autó-takarítók részére. A jelentkezéshez egy rövid pályázat feltöltése elengedhetetlen, ahol a felhasználók leírják, milyen rendkívüli kihívások elé állítanák a JET-et, amennyiben az hozzájuk kerülne. A legötletesebb és leghumorosabb takarítójelöltek közül a Samsung szakértői, azonfelül a tiszta lakóhelyek és gépjárműk képviseletében Ráskó Eszter és Winkler Róbert választják ki a 20 márkanagykövetet. Az írásos beszámolók beküldés után a résztvevők közül kisorsolt 10 szerencsés megnyerheti a rábízott készüléket.

„Korrekten tudom, mekkora feladja a leckét egy lakóhely rendben tartása, míg az ember dolgozik, gyermeket nevel, és kevés ideje jut a takarításra. Szerfelett korszerű impresszió volt a JET porszívót használni, mert szédületesen multifunkcionális és olyan dolgokat szívott ki a szőnyegből, amikről ha tudtam volna, hogy benne vannak, már rég felgyújtottam volna – mondta a szerkezetről Ráskó Eszter. – Ez egy remek potenciál a felhasználóknak arra, hogy első kézből megismerjék a JET-et, és megoszthassák egymással a jártasságaikat. Mihelyt az a videómban is látszik, egy kiadós autótakarítással is megbirkózott, ugyanakkor nem volt hétköznapi dolga – tette hozzá Winkler Róbert.”

„A környezetünk tisztasága mindannyiunk részére kiemelten releváns. Mivel egyre több időt töltünk otthon, leginkább előtérbe került, hogy a takarítást szélsebesen és eredményesen végezhessük – közölte Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője. – A nagy porszívóteszt célja, hogy minél többen megismerjenek egy olyan készüléket, amellyel nem kizárólag könnyebb tisztán tartani a lakóhelyet, de a technológiai újításoknak betudhatóan higiénikus tisztaság válik hozzáférhetővé vele.”