Az LG Minibeam LED projektoraival élmény a házimozi

A legmodernebb technológiai korszerűsítéseknek hála mára a kedvenc készülékeinket gond nélkül bárhová magunkkal vihetjük. A laptopok, az okostelefonok és a tabletek fejlettebbek, könnyebbek és kisebbek, mint valaha. Az LG Electronics (LG) most elhozza a projektorok mobilitásának korszerű szintjét, melynek hála a felhasználók bárhol, bármikor átélhetik és élvezhetik az igazi moziélményt. A rendkívüli képminőségnek és kompatibilitásnak, ugyanakkor a heterogén szolgáltatók révén kínált, széles körű VOD (video-on-demand) szolgáltatásoknak hála többé már nem kell otthonról elmennünk, hogy megtapasztaljuk a filmek igazi és lenyűgöző világát. Mindemellett, a projektorok integrált hangszórókkal is rendelkeznek, de akár jelentős hatékonyságú otthoni hangrendszert is csatlakoztathatunk hozzájuk, mely biztosítja a pompás térhatású hangzást. Már tényleg csak a popcorn hiányzik!

Az LG PV150G Minibeam LED projektoraival élmény a házimozi
Az LG PV150G Minibeam LED projektoraival élmény a házimozi

Az LG Minibeam modellek változatosságának hála mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő modellt, a folyton úton lévő felhasználóktól kezdve egészen az elkötelezett mozirajongókig. A PH550 kitűnő lehetőség azok részére, akiknek a vezeték nélküli, lehengerlő hordozhatóság a meghatározó, éppen úgy, mint azoknak, akik imádnak a szabadban lenni, kötöttségek nélkül. Hasonlóan az LG 2016-os Minibeam projektorpaletta tagjaihoz, a PH550-es LED projektorban is megtalálható a Screen Share csatlakozási sansz, amely kínálja a fogyasztóknak, hogy okostelefonjuk vagy táblagépük tartalmát megoszthassák a projektorral, amíg ezzel egy időben Bluetoothon keresztül zökkenőmentesen kapcsolódhatnak külső hangrendszerekhez. Ezen túlmenően, a projektort integrált akkumulátorral is ellátták, ami 2,5 órás működést biztosít áramhálózatra csatlakozás nélkül is. Ezek a funkciók adják meg a PH550 sokoldalúságát, aminek betudhatóan a parkban, kempingekben vagy akár a saját kertünkben is élvezhetjük a gondtalan filmezést.

A PW1500 a maximális fényerővel bíró projektor az LG Minibeam LED projektor széria elemei közt, mindent összevetve isteni azok részére, akiknek a képminőség a leglényegesebb. Könnyed, 1,16 kilogrammos tömege mellett a PW1500 1500 lumenes fényerővel büszkélkedhet, amely az egyik legerősebb fényerővel bíró LED projektorrá teszi a piacon. A tudatos fogyasztók részére az 1000 lumenes PW1000 is vonzó választás lehet, mert a PW1500 minden nagyszerű funkcióját tudja versenyképesebb áron.

Az LG Minibeam árucikk-csoport érdekfeszítő képminősége egyesül a sokoldalúsággal, melyek megkönnyítik, hogy az összes teret szolidan mozivá varázsoljunk. Az LG Minibeam LED projektor modellek fejlett funkcióiknak hála képesek önműködően beállítani a képet a tiszta és torzításmentes megjelenítés érdekében, pontosan úgy, mint a hibátlanul szinkronizált audio kimenetet.

Az LG Minibeam árucikk-csoport modelljeinek mérete elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek a tenyerünkben, ugyanakkor igazi házimozi élményt biztosítanak. A PH550 már kapható hazánkban bruttó 149. 990 forintos ajánlott vásárlói áron. A PW1500 ez év április elejétől is elérhető Magyarországon bruttó 299. 900 forintos ajánlott vásárlói áron, amíg a PW1000 április végétől lesz kapható bruttó 179. 900 forintos ajánlott vásárlói áron.